EVO 4

2 kanals Audio Interface i høj kvalitet
audient evo 4audient evo 4
Sales price kr 999,00
Discount
lagervare.png
audient evo 4
ad-evo4_a
ad-evo4_b
Description
  • 24-bit/96kHz lydkort til indspilning og podcasting
  • Inkl. software pakke
  • Til computer og iPad
  • Ultra lav latency
  • JFET instrument indgange

Hvis du er podcaster, musiker, producent eller en kunstner, der ønsker at optage lyd i høj kvalitet, så kan Audient EVO 4 være et vigtigt værktøj til at opnå et færdigt resultat, som du vil kunne være tilfreds med.

EVO 4 er et 2-kanals USB audio interface, der gør det nemt at optage og gengive lyd. Den kompakte EVO 4 er udrustet med to højkvalitets mikrofon indgange, en Hi-Z indgang til instrumenter, to jack monitor udgange og en hovedtelefonudgang.

Til musikerne har Audient udrustet EVO 4 med JFET-drevne indgange, således at guitarer, basser og tangent instrumenter får de optimale betingelser. Lav-latens monitorering således at dine indspilninger bliver rene og autentiske. Podcastere vil sætte pris på EVO 4’s enkle og letbetjente design med en enkelt knap, som både styrer hovedtelefoner, monitors og mikrofonindgange. Loop-back funktion som giver dig mulighed for at optage computerlyd, samtidigt med at du optager lyd fra mikrofonen, så du kan optage lyd fra eksterne gæster via Skype eller andre VoIP-apps.

Da enheden er busdrevet, kan du tænde den direkte fra din computer. Du behøver aldrig at bekymre dig om at slukke for strømforsyningen ved et uheld.

EVO 4 er USB-busdrevet og kompatibel med Mac OS X, Windows og iOS.

EVO 4 leveres med Cubase 2 LE og Cubasis 2 LE indspilnings software til MAC/PC og iPad samt Retrologue virtuel synth, Torpedo Wall of Sound Guitar cabinet sim, M-Tron Pro LE Virtuel Mellotron.