Guitarundervisning & Undervisning i Computere til musikbrug

275,- pr. 30 minutter.

Jeg er startet med undervisning igen :). Jeg er ikke uddannet i teori og noder, men har spillet guitar i meeget lang tid og er sluppet godt afsted med det. Her lærer vi brugsguitar - det skal være sjovt. Du vælger nogle sange du gerne vil lære og så bruger vi det som udgangspunkt.

Begyndere og let øvede
Elektrisk, Western, Klassisk og Basguitar. 
Undervisningen foregår i forretningen samt tilhørende studie. 
En 30 minutters lektion koster 275,-  som forudbetales
Ingen binding - Pay as You Play

Første gang kan du låne en guitar, men du skal ha' en guitar du kan øve dig på. Og det skal være en fornuftig guitar - ikke skrammel. Tag med hvad du har og lad os se om vi kan få det til at virke. Til forældre...ingen er tjent med et lorteinstrument. - heller ikke selvom I ikke ved 'om det bliver til noget'. At lære at spille er svært nok uden at skulle kæmpe med et dårligt instrument. Det behøver IKKE at være et dyrt instrument, men det skal være i orden. De billige tilbud på nettet kan være OK, men I skal regne med at instrumentet skal sættes op og justeres. Man kan komme rigtig langt med en gammel brugt guitar...hvis den er OK. Heldigvis kan den blive fixet på værkstedet hvis nødvendigt.

Det med småt...melder du ikke afbud seneste 24 timer før skal lektionen stadig betales - også selvom vi bliver invaderet af Mars, hunden har spist Bedstemor eller himlen falder ned, En ny lektion aftales fra gang til gang og forudbetales enten med Mobilepay på 6163 3201 eller i forretningen. Hvis jeg aflyser skal du naturligvis ikke betale.

Mere med småt... lektionen starter på den aftalte tid. Hvis du f.eks. kommer 10 min. for sent så er lektionen på 20 min i stedet for. Jeg har andre elever/aftaler så der er ikke meget fleksibilitet. Heller ikke selv om du ringer 20 min før og siger du bliver forsinket! En aftale er en aftale.

Det her kan måske lyde lidt arrogant...jeg elsker at undervise motiverede elever. Jeg forventer en engageret elev som øver sig hjemmefra. Hvis det ikke er lysten, der driver værket, skal du nok finde et andet sted. Minimumsalderen er ca. 10år som udgangspunkt.

TILMELDING...skriv til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , skriv en SMS eller kom forbi.

Hvis du vil høre noget guitar jeg har indspillet kan du høre noget her...

The Counzil og GL Recordings på Youtube