Epiphone Les Paul Custom Pro

Epiphone Les Paul Custom Pro
El-guitar med krop af mahogni med ahorntop, mahognihals med gribebræt af rosentræ og ProBucker 2/3 pickupper
Sales price kr 3.949,00
Discount
Description
Som datterselskab til Gibson har Epiphone, som de eneste, rettighedderne til at tage nogle af Gibsons mest værdsatte og udsøgte modeller og genskabe dem i mere prisbillige versioner. Denne model er Epiphone`s udgave af den legendariske Gibson Les Paul Custom guitar. Den er nøjagtigt udført i overenstemmelse med de originale specifikationer, både med hensyn til materialer og fremstillings metode. 

Epiphone Les Paul Custom Pro leverer både stilfuldt udseende og historiske tone. Den massive mahogni krop med ahorn finer dæk, giver stor tone og sustain. Det er denne kombination af træsorter der har sat niveauet for rock-guitarer - og med god grund! Den giver lyden dybde, harmonisk indhold og sustain fra mahogni mens ahorn leverer anslag og definition. 

Intet slår lyden af ​​de klassiske PAF humbuckere som dem der findes på Epiphone Les Paul Custom Pro. Epiphone er vendt tilbage den oprindelige PAF og har formået at skabe en pickup som leverer den varme, fyldige og afbalancerede klang som er så umiskendeligt Les Paul. ProBucker er inspireret af Gibson's BurstBucker og er en smule "overspundne" humbuckere som er baseret på alnico II magneter - magneterne er fremstillet udfra de samme kvalitetskrav som Gibson anvender. Probuckeren har derudover indbygget "coil-tapping" så de ligeledes kan levere den spudlende og sprøde single-coil lyd. 
© 2017 Lydmuren ApS. All Rights Reserved.